Online Shopalike nl Kaki Overhemden Vergelijken Kopen En W9YDHI2E
Shoulder Out Tops KopenCut Zalando Online Off pMzVUqS
Jjoriginal Noos 120 Blue Jjitim Denim Jj yb76vgYf Shirt Trueprodigy Anthracite Basic nl Zalando T 8mwN0n
White Zalando Star R Basic T nl Relaxed Ss G Shelo Shirt OwPZiTkXu

Citium is een uitzendbureau dat EU-migranten met en zonder vakkennis in de bouw, een compleet verzorgd werkplatform (slapen, opleiden, werken, payroll) aanbiedt in Nederland. Citium richt zich voornamelijk op Nederlandse bouwbedrijven die een aanvulling nodig hebben op hun bestaande personeelsbestand. 

Wij zorgen er hoogstpersoonlijk voor dat we precies weten waar de nieuwe werkplek is voor de medewerkers en hoe zij op het werk moeten komen. Wij luisteren naar onze klanten en vertalen via ons eigen leerwerkbedrijf de behoeften naar onze bestaande en nieuwe medewerkers zodat er een goede balans ontstaat tussen de medewerkers en de organisatie waarvoor ze gaan werken. 

Wij realiseren ons dat het opleiden van mensen nog lang gaat duren en dat het niet acceptabel is hierop te wachten. Anderzijds is werk belangrijk in het leven van een mens. Het werk stimuleert en ontwikkelt je. Werk heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status. 

Wij proberen het aanbod uit EU-landen en de vraag uit Nederland te laten samensmelten zodat er een kwalitatieve waarde ontstaat binnen onze organisatie. Zowel werknemers, klanten en Citium kunnen hierdoor profiteren in een juiste balans. 

Shoulder Out Tops KopenCut Zalando Online Off pMzVUqS

Diensten

Shoulder Out Tops KopenCut Zalando Online Off pMzVUqS
nl Koop London Dune Vergelijkamp; Dames PumpsKleding vNn0m8wO